Home About love Resepi
do follow me.

Monday, 15 September 2014

Hari Kami

ASSALAMUALAIKUM..
Sudah sekian lama menyepi diri, hari ini saya kembali berceloteh dan mengarang esei di blog sy yang sekian lama bersawang labah-labah ni..
ok. hari ini sy nak cerita HARI BAHAGIA sy
tanggal 15 SEPTEMBER 2014 genaplah 2 TAHUN sy bersama "KAWAN SPECIAL" sy.
dia lah yg sentiasa ada bersama sy suka dan duka.
dia lah orang yg berjaya membuka pintu hati sy.
dia lah yg Allah kirimkan untuk menemani sy melalui solat istikharah.
alhamdulillah. 
"TEMAN yang BANYAK 
boleh diibaratkan seperti 
 PASIR-PASIR di pantai
tetapi TEMAN yang SATU 
adalah MUTIARA di antara 
pasir-pasir itu..."
awaklah yg sentiasa menemani sy tidak kira ape pon keadaan.
sy hargai awk dalam hidup sy MOHAMMAD FARID BIN FADIL..
sy harap Allah temukan jodoh kita bersama.

Haaaa... tadaaaa...


ni lah dia kawan special sy yg sy cakap tu...
dia lah kawan merangkap sahabat, teman, geng, yang penting bakal suami ku...
seorang yg kelakar, memahami, penyayang, n romantikkkkk...!!!


hah yg ni pulak bakal isteri nye. heee
time ni kami men'dating'kn diri di JUSCO TEBRAU
dia ni mengade sikit..
naseb la nakkk...
even bakal suami ku ni nampak rock kebebeh. haha
tapi dia ni sweet sgt. romantik uolls
ni hadiah dia bg sy..
coklat yg kat dalam tu sampai teragak-agak sy nak makan
syg punye pasal. terpaksa jgk ku gagahkan diri
merembat ferrero rocher satu per satu :(



*kalau nak tawu JUSCO TEBRAU tu la 
tempat pertama kali kami memperkenalkan diri.
sy yg kemalu-maluan, sy yg pendiam. hahaha


ok lah. penat la nak mengarang.
idea terhenti di saat ini. hee
bye geng....tataaaa



15 comments:

  1. Wahhh..rindu jusco tebrau! Semoga bertemu jodoh dengan kawan special tu ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. sis duduk joho jgk ke? in shaa Allah amin.. tq sis :)

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan, dan dipercepatkan untuk urusan pernikahan nanti. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. salam kenal dari Ros ;) singgah dan follow sini. eh jusco tebrau tu selalu gak pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. salam kenal jgk sis. tq terjah entry sy. sy follow sis yew. sis org joho jgk ke?

      Delete
  4. All the best! Semoga panjang jodoh kalian :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah amin.. tq sis. sy follow back yew ;)

      Delete
  5. salams kenal dari kak mieja....bw & follow...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jgk sis mieja..tq..nnt sy follow back :)

      Delete
  6. as salam. abe kie dtg dari kelab blogger ben ashaari. selamat pengantin baru..oppsss! terlalu awal tu...semoga bertemu jodoh nanti. abah zuki follow sini ye.. n0 213.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. hee awl lg tu wish abg zuki. in shaa Allah dipercerpatkan n dipermudahkan..nnt sy follow ye. tq follow

      Delete
    2. wassalam.. hee awl lg tu wish abg zuki. in shaa Allah dipercerpatkan n dipermudahkan..nnt sy follow ye. tq follow

      Delete
  7. Salam kenal, tahniah... moga berkekalan hingga Jannah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal. tq ya. in shaa Allah amin.

      Delete

surat cinta sampai

SEGALANYA ADALAH HAK CIPTA CIK AQILA